Så fungerar det

Välj abonnemang

Mensskyddsautomat och påfyllnad av mensskydd

Standard

I abonnemang Standard ingår mensskydd och de skickas ut automatiskt varje kvartal eller halvår. Därmed slipper ni hålla koll på er förbrukning och lägger bara egna beställningar om något behöver justeras.
☆ Vi bjuder på första påfyllningen!
Basic
Med abonnemang Basic hyr ni automat från oss men håller själva koll på er förbrukning. När det är dags för påfyllning beställer ni enkelt mensskydd via Mina Sidor.
Ingår alltid:
› Monteringstillbehör
› Batterier
› Kom igång-broschyr

Ta första steget

Mensskyddsautomat

Gratis tamponger och bindor
En svensk innovation

RedLocker är Nordens första (och enda) mensskyddsautomat med inbyggd teknisk låsfunktion. Låsfunktionen gör det möjligt för din verksamhet att erbjuda mensskydd gratis på ett hållbart sätt. Mensskydd matas ut med en enda knapptryckning, därefter är automaten låst i 4 minuter. Det innebär att en person får med sig ett mensskydd per toalettbesök. På så sätt räcker mensskydden till alla! Våra automater har en lång livstid, behöver minimalt med underhåll och är byggda i en hållbar samt miljövänlig plåt för att vara både hygienisk och hållbar i toalettmiljöer.

En toalettborste är vit – en mensskyddsautomat är röd. Inte blå och inte rosa. Varför framställer man mensblodet blått, rosa eller vitt i reklam och media om det inte vore för tabun som finns relaterad till mens? Att krossa tabun är en stor del av vårt arbete och det gör vi genom att synliggöra våra röda mensskyddsautomater. RedLocker är ett ställningstagande som syns och det har sin anledning. Vi levererar idag till hela Sverige men även övriga Norden och Europa.


Detaljer 🩸
› Monteras på vägg (tillbehör medföljer och montering kan beställas)
› Påfyllning tar 1-3 minuter
› Okrossbart glas framtill
› 60 cm (L), 21 cm (B), 6 cm (D)

Mensskydd av högsta kvalitet

Gratis tamponger
Mensen är naturlig våra mensskydd likaså

RedLocker är en långsiktig lösning och därför är kvalitet och hållbarhet av största vikt för oss. Mensskydd är en intim hygienprodukt och vi känner ett stort ansvar för att den produkt som levereras med våra automater håller högsta kvalitet för användaren. Efter många jämförelser och hård kravställning har vi valt att samarbeta med Kronans Apotek.


Detaljer 🌱
› Auktoriserad underleverantör, tillverkning inom EU
› Helt fria från kemikalier, färgämnen och klorin
› Rundad topp och lent ytskikt för bekväm användning
Svanenmärkta

Vad säger kunderna?

Madeleine Sahlin, rektor, Fryshuset Grundskola 7-9

För oss är ungdomarna det viktigaste. Hela vår verksamhet på Fryshuset handlar om att vi är för och med unga. Så när det kommer till initiativ likt dessa som är från unga och för unga, varför ska vi inte lyssna in det då? Att göra det så lättillgängligt, enkelt, billigt och samtidigt att vara en del i framkant med att erbjuda fria mensskydd för våra ungdomar, tycker jag är naturligt!

Stockholmshem

Vi har flera RedLocker-automater på våra kontor. Redan från första kontakten har RedLocker varit helt enastående att ha att göra med. Snabba, proffsiga, tillgängliga och måna om kundens behov. De gör det lilla extra i allt! Och automaterna är mycket uppskattade. Dessutom känns det rätt att vara del i att bryta stigmat kring mens och mensskydd.

Werner Gerholm, bitr. rektor, Nacka Gymnasium

Vi vet att en god närvaro är en förutsättning för att lyckas i skolan och vi tror att RedLocker kommer att bidra till ökad närvaro hos våra kvinnliga elever. Vi tror också att RedLocker kommer att minska tabun om menstruation, bidra till minskad oro och stress samt ökad trygghet på skolan. Om man vill bidra till ökad jämställdhet i samhället är det en självklarhet att installera RedLocker.

 

Att skapa förändring i ett större sammanhang!

Gratis tamponger – ekologiska, veganska och fria från kemikalier

RedLockers förändringsarbete

Sedan start har målet varit att skapa en mer jämställd värld och att göra skillnad på riktigt. Vi är övertygade om att vi åstadkommer den verkliga förändringen tillsammans och att alla kan vara en del av lösningen. Vi har uppfunnit den bästa långsiktiga lösningen men det är på plats i er verksamhet som vi gör den verkliga skillnaden för människor!

Det händer något magiskt i vår RedLocker-community. Vårt förändringsarbete knyter olika branscher samman i ett gemensamt initiativ. Det inte många likheter mellan ett bankkontor och en skola, eller en simhall och ett industriföretag, men vi har lyckats skapa en gemensam nämnare – RedLocker! Vårt mål är att vi inom två år ska ha tillgängliggjort fria mensskydd i alla Sveriges skolverksamheter. När ni som företagskund ansluter er till vårt förändringsarbete stödjer ni RedLockers fortsatta resa mot målet.

Det finns en kraft i att gå samman och det kallar vi att skapa förändring i ett större sammanhang!

Kom igång