Så fungerar det

Välj abonnemang

Mensskyddsautomat och påfyllnad av mensskydd
Standard
Standard är för verksamheter som vill få mensskydd utskickat automatiskt varje månad, kvartal eller halvår då mensskydd inkluderas i detta abonnemang. Därmed slipper man hålla koll på sin förbrukning samt administrationen vid egna beställningar.
☆ Vi bjuder på första påfyllningen!
Basic
Basic är för mindre verksamheter som vill hyra automater från oss men själva vill hålla koll på sin förbrukning. I detta abonnemang beställer man själv sin påfyllning efter eget behov via Mina Sidor. 
Inkluderas alltid:
› Monteringstillbehör
› Batterier
› Kom igång-broschyr

Ta första steget

Mensskyddsautomat

Gratis tamponger och bindor
En svensk innovation

RedLocker är Nordens första mensskyddsautomat med inbyggd teknisk låsfunktion. Låsfunktionen gör det möjligt för verksamheter att erbjuda mensskydd gratis på ett ekonomiskt hållbart sätt. Automaten låser sig i 4 minuter efter ett uttag, innan nästa utmatning är möjlig. Våra automater har en lång livstid utan nödvändigt underhåll och är byggda i en hållbar samt miljövänlig plåt. 

En toalettborste är vit – en mensskyddsautomat är röd. Inte blå och inte rosa. Varför framställer man mensblodet blått, rosa eller vitt i reklam och media om det inte vore för tabun som finns relaterad till mens? Att krossa tabun är en minst lika viktig del i vårt arbete och som vi faktiskt gör genom att synliggöra våra röda, mensskyddsautomater. RedLocker är ett ställningstagande som syns och det har sin anledning. Alla våra automater är och kommer alltid att vara röda, så länge de innehåller mensskydd. 🩸


Detaljer
› Monteras med 4 skruvar och ev plugg (medföljer vid leverans)
› Vid påfyllning placeras mensskydd i automatens tre rännor
› 2 nycklar till varje automat (medföljer vid leverans)
› 60 cm (L), 21 cm (B), 6 cm (D)
› Okrossbart glas framtill

Högkvalitativa mensskydd

Gratis tamponger
Mensen är naturlig- likaså våra tamponger

RedLocker är en långsiktig lösning och därför är kvalitet och hållbarhet viktigt för oss. Mensskydd är en intim hygienprodukt och därför behöver vi ansvara för att de i våra automater håller kvaliteten ut mot användaren. Efter många tester, jämförelser och hård kravställning har vi valt att samarbeta med Kronans Apotek. 🌱

 


Detaljer
› Helt fria från kemikalier, färgämnen och klorin.
› Rundad topp och lent ytskikt för bekväm användning.
Svanenmärkta

Vad våra kunder säger

Madeleine Sahlin, rektor, Fryshuset Grundskola 7-9

För oss är ungdomarna det viktigaste, hela vår verksamhet på Fryshuset handlar om att vi är för och med unga. Så när det kommer till intiativ likt dessa som är från unga och för unga, varför ska vi inte lyssna in det då? Att göra det så lättillgängligt, enkelt, billigt och samtidigt att vara en del i framkant med att erbjuda fria mensskydd för våra ungdomar tycker jag är naturligt!

Hanna Lundstedt, HR Manager, Magcom

Vi tycker detta borde vara en självklarhet på alla arbetsplatser år 2021.

Werner Gerholm, bitr.rektor, Nacka Gymnasium

Vi vet att en god närvaro är en förutsättning för att lyckas i skolan och tror att RedLocker kommer att bidra till ökad närvaro hos våra kvinnliga elever. Vi tror också att RedLocker kommer att minska tabun om menstruation, bidra till minskad oro och stress samt ökad trygghet på skolan. Om man vill bidra till ökad jämställdhet i samhället är det en självklarhet att inneha RedLocker.

 

Stockholmshem

Vi har flera RedLocker-automater på våra kontor. Redan från första kontakten har RedLocker varit helt enastående att ha att göra med. Snabba, proffsiga, tillgängliga och måna om kundens behov. De gör det lilla extra i allt! Och automaterna är mycket uppskattade. Dessutom känns det rätt att vara del i att bryta stigmat kring mens och mensskydd.

 

Skapa förändring i ett större sammanhang!

Gratis tamponger – ekologiska, veganska och fria från kemikalier

Var del av något större – RedLockers förändringsarbete

Sedan start har vårt mål varit att skapa en mer jämställd värld och att göra skillnad på riktigt. Vi är övertygade om att vi åstadkommer den verkliga förändringen tillsammans och att alla kan vara en del av vårt förändringsarbete. Vi har uppfunnit den bästa lösningen men det är våra fantastiska kunder som gör den riktiga skillnaden.

Det händer något magiskt i RedLocker-community. Det finns inte många likheter mellan ett bankkontor och en skola, eller en simhall och ett industriföretag men vi har lyckats skapa en gemensam nämnare. RedLocker! Vi förenar kunder ur helt olika branscher som alla har en gemensam vilja att vara med och skapa förändring. När vårt community växer kan vi fortsätta vårt arbete i en större utsträckning och nå ut till fler verksamheter, bland annat skolor, som verkligen behöver oss. Inom fem år är vårt mål att arbeta med att minska mensfattigdom i utvecklingsländer genom RedLocker. Innan det ska vi se till att mensskydd finns tillgängligt i länder där det redan borde ha funnits för längesen.

Det finns en kraft i att gå samman. Genom att gemensamt visa att vi tycker att den här frågan är viktig så är det lättare för fler att vara med.

Det kallar vi att skapa förändring i ett större sammanhang!

Kom igång