Press

2022-06-01

RedLocker an important step towards gender equality

Ragn-Sells
The young girls from RedLocker immediately caught the attention of Ragn-Sells’ HR department when presenting their innovation. The idea of free menstrual care products in the workplace is fully in line with the company’s work on gender equality and inclusion. Read the full article here.

2022-05-13

Här är vinnarna för Årets Marknadschef 2022

Resumé
Under gårdagen gick Årets Marknadschef, en tävling anordnad av Marknadsföreningen Stockholm, av stapeln. Fyra vinnare utsågs i kategorierna årets marknadschef, årets framtidslöfte, årets disruptör, och årets varumärkesresa. Liza Eriksson och RedLocker utsågs till årets framtidslöfte år 2022. Läs mer här.
RedLocker

2022-04-07

Gratis mensskydd på skolan blev succé

Helsingborgs Dagblad
Eleverna kom med förslaget – och rektorn nappade direkt. På Kungsgårdsskolan i Ängelholm är tjejtoaletterna numera utrustade med tampongautomater. Läs hela artikeln här
RedLocker

2022-04-04

Skånela IF ger fria mensskydd till alla kvinnliga utövare

Märsta.nu
Skånela IF erbjuder i ett samarbete med RedLocker gratis mensskydd till kvinnliga utövare i sin verksamhet: – Skånelas styrelse ser samarbetet med RedLocker som en självklarhet för att skapa en trygg idrottsmiljö och vill jobba starkt för att mens och mensskydd inte ska vara något som är tabubelagt, uppger Per Romild, vice ordförande i Skånela. Läs hela artikeln här.
RedLocker i podcast

2022-02-26

Clara Lidman – Att vara rätt på vågen, scenskräck och växtvärk

I huvudet på en entreprenör x Spotify
Gratis mensskydd har blivit en het potatis och entreprenörsduon bakom RedLocker är helt rätt på vågen. Clara Lidman och hennes medgrundare Liza Eriksson fick som 20 åringar, alla fem drakarna på fall när de pitchade i Draknästet. Clara gästar podden och jag vill veta när hon bestämde sig för att bli entreprenör och hur hon trivs med livet som ung företagare. Vi pratar om att välja företagande framför högskola, varför mensskydd ska vara tillgängligt för alla kvinnor och hur man skapar ett varumärke på TikTok. Lyssna på avsnittet här.
Liza Eriksson - RedLocker

2022-02-24

Så startade jag mitt företag: Liza Eriksson och RedLocker

FORNI Magazine
Jag minns så väl första gången jag hörde om RedLocker – två unga tjejer som fick stor uppmärksamhet i media efter att dem gjort succé i Draknästet med en så viktig fråga. Jag kommer ihåg hur imponerad jag blev över dessa unga entreprenörer med en idé som kändes både ny och banbrytande. När vi på FORNI bollade kvinnliga entreprenörer att intervjua i den här artikelserien, kom vi direkt att tänka på Liza, Clara och deras företag RedLocker. Läs hela artikeln här