Hej bästa du,

Vad roligt att du har hittat hit, välkommen! Har någon påmint dig idag om hur grym du är?

Automaten bygger på en låsfunktion som gör det möjligt för företag och skolor att erbjuda mensskydd helt gratis till dig. När du tryckt på knappen en gång kommer därför automaten att låsa sig någon minut.

Vi ser till att du som konsument erbjuds säkra och miljövänliga mensskydd. Därför är tampongerna ekologiska i normalstorlek samt fria från såväl plast, kemikalier och färgämnen. De är dessutom komposterbara och helt nedbrytbara i naturen. Varumärket Naty är välkänt och finns att köpa på de allra flesta apotek samt mataffärer. Vi arbetar hårt för att andra typer av mensskydd också ska finnas framöver.

Vi bakom RedLocker vill skapa en revolutionär förändring tillsammans med just dig. Det är du som användare som kan intyga och övertyga samhället att det är på tiden för företag och skolor att införskaffa mensskydd på sina toaletter.

Sprid ordet till kollegan, dela med vännen och tipsa gärna oss om en verksamhet som du befinner dig i under din vardag som saknar mensskydd, genom att fylla i formuläret nedan.

Ha en underbar dag! ❤ 

Psst! Vi älskar när ni delar bilder, använd gärna vår hashtag #RedLocker så att vi också kan se dem!

TIPSA OSS

Saknar du gratis mensskydd på din arbetsplats, skola eller favoritrestaurang? Nedan kan du skicka in ett anonymt tips till oss som du vill att RedLocker tar kontakt med. Om du vet vem som är rätt person i verksamheten, får du gärna skriva det med. Du som tipsar förblir alltid anonym och vi behöver endast att du fyller i din mailadress om vi behöver kompletterande information gällande ditt inskickade tips. Vi vet att behovet är stort. Vi arbetar hårt för att nå så många verksamheter som möjligt. Era tips är betydelsefulla för oss och vi prioriterar dem i största möjliga mån. Håll ut, förändring är på väg!